Workshop i tradisjonell og moderne afrikansk dans

Workshop i tradisjonell og moderne afrikansk dans med Jenny Ajland fra Urkraft Stockholm

Gå ikke glipp av muligheten av å danse med en av Sveriges beste kvinnelige instruktører innen Afrikansk Dans – Akkompagnert av dundrende trommer fra”vår” Sidiki Camara mfl! Denne helgen vil vi få både tradisjonell afrikansk dans og rytmer fra Guinea, Mali og Senegal og en smak av ”African New style” En nutida populärdans som har tagit hela Afrikas klubbliv med storm. Ursprungligen kommer både dansen och musikken Ndombolo från Zaire/Kongo. Stilen har även utvecklats enormt i Elfenbenskysten och där fått namnet Coupe´Decale´. Den glada musiken inspirerar till rullande höfter och galenskap!

Jenny er en fantastisk inspirerende instruktør, som har en fascinerende måte å blande det sensuelle og feminine med det kraftfulle og maskuline i Afrikansk dans. Hun har mange års erfaring og er en av de største navnen innen Afrikansk dans i Sverige. Jenny og er grundere og drivkraften av URKRAFT i Stockholm (1999)  Et Afrikansk danssenter tilsvarende CAK som gir et bredt spekter av afrikansk dans fra ulike instruktører og musikere og som er et av de ledende sentrene i Europa innen afrikansk og afrikansk inspirert dans.(www.urkraft.nu). I tillegg er hun og kunstnerlig leder for dans-og musikk gruppen Yigi d’Urkraft.
Jenny har enorm kunnskap og erfaring innen tradisjonell Afrikansk dans, og årlig reiser hun til Vest Afrika med studenter for å hente inspirasjon. Samtidig har hun en lidenskap for nyskapning og utvikling av afrikanske danseformer. Dette har ført henne til Øst afrikansk dans, Orientalsk dans, så vel Streetdance, locking, Dancehall og House. Jenny har i tillegg til den tradisjonelle afrikanska dansen, som hun er tro mot, utviklet sin egen stil Afro Street og dans inspirert av “African Newstyle”.

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE AV DENNE DAMA!

TID: Lørdag 26.mars kl 12.00- 15.00 & søndag 27.mars kl.11.00 -14.00
PRIS:1 dag 500 kr / Hele helgen (6 timer) 900kr
(Bet du hele beløpet på forhånd 850 kr)
Nivå: Blandet

Meld deg på: Send mail eller ring og betal 300 kr i forskott til Malin Stridbeck’s konto sammen med ditt navn samt mail/tlf og Workshop J.A. (NB! Bindende påmelding). Resterende beløp betales på kursdagen. Dersom du velger å betale alt på forskott (gjelder kun de som tar hele kurset) får du rabattpris 850 kr. Frist senest 14. mars. Er du sent ute eller har spørsmål ang workshopen er det bare å ringe eller maile. mstridbeck@yahoo.com / 47015738