Velkommen ny utleiekoordinator

Rom for Dans starter opp igjen nå etter sommeren, med utvidet team, og det er med glede vi kan introdusere Einar Reynisson Grimsby, Rom for Dans sin nye utleiekoordinator!

Einar har vært teknisk assistent for produksjonen Mellomtiden og for Rom for Dans UNG sine forestillinger, samt teknisk assistent for Dans/5.

Hvem er du, Einar?
Jeg er en dansekunstner, utdannet ved Høyskolen for Dansekunst, men har alltid vært opptatt av teknikk. Jeg er også en gladlaks ifra nord!

Hva gleder du deg til som utleiekoordinator?
Å få møte kunstfeltet og være med på å dekke behovet for produksjonslokaler.

Har du noen spennende prosjekter fremover? 
Jeg er med på å skape verksteds versjonen av HABITAT, hvor ungdom får skape en forestilling på en uke, en veldig spennende prosess. Forestillingen Mellomtiden skal spille i DKS Oslo og det blir gøy å få være med som tekniker igjen.

Frykt ikke folkens, dere blir ikke kvitt Thea!

Thea har vært en del av produksjonsteamet sammen med Martin, parallelt som Utleiekoordinator siden 2019. Nå øker aktiviteten på Rom for Dans og hun legger all fokus som Prosjektleder fremover. Det blir masse aktivitet på huset i år både med DKS forestillinger, utleie og KROMspring festivalen. Hun ønsker Einar masse lykke til!