Semesterinformasjon

Her finner du praktisk informasjon om semesteret og om skolen

 

Kontakt

Rom for Dans UNG

v/ Ida Frømyr Borgen og Ingeborg Bjerke Styve

Marstrandsgata 8, 0566 Oslo

E-post: ung@romfordans.no

Tlf: +47 920 13 379

 

 

Semesterplan vår 2021

Oppstart: uke 4
Vinterferie (stengt): uke 8
Påske (stengt): uke 13
Ekstra helgeøvinger: uke 9, 15 og 20 (avhengig av alder)
Forestillinger: uke 21 (29.-30. mai)

(med forbehold om endringer)

 

 

Tiltak i.f.m. corona-situasjonen

Det er viktig for oss at Rom for Dans UNG er et hyggelig og trygt sted å være! Vi følger anbefalte retningslinjer fra FHI, og kan for øyeblikket ønske velkommen til undervisning tilnærmet normalt, men med forsterket renhold og noen ekstra regler. 

Dansesalen vaskes før og etter hvert kurs (dette medfører at hvert kurs kortes inn med 5 min)

Toaletter vaskes to ganger daglig

Hold deg hjemme dersom du eller barnet ditt har forkjølelsessymptomer

Alle må vaske/sprite hender når de ankommer lokalet

Antibac er tilgjengelig ved inngangen og flere steder i lokalet 

Husk å holde minst 1 meter avstand til andre i lokalet

Etter anbefalinger fra FHI er personer under 20 år fritatt 1 meters regelen ved kurs hos oss. Vi jobber likevel for å holde trygg avstand i timene.

Garderober kan ikke benyttes, vi oppfordrer derfor alle til å komme ferdig skiftet

Ytterklær skal tas med inn i dansesalen og henges på eget stativ

Maks 1 forelder per barn under 10 år

Ved henting av barn over 10 år: ring på, oppgi hvem du skal hente og vent utenfor

Til de som venter i oppholdsrommet vil det være angitte klappstoler som kan benyttes

Dersom du eller barnet ditt har vært i lokalet og får påvist Covid-19, ta kontakt på tlf. 920 13 379 

 

 

Parkering

Det er muligheter for gateparkering i området: mot avgift/beboerparkering sone D. 

 

 

Adkomst med kollektivtransport

Carl Berners plass: t-bane linje 5 (11 min gange)
Carl Berners plass: buss 31, 126, 380, 390 og trikk 17 (8 min gange)
Kjøbenhavngata: buss 20, 21 og 28 (5 min gange)
Dælenenga: buss 30 (5 min gange)
Birkelunden: trikk 11,12 og 13 (8 min gange)

 

Klær

Vi anbefaler treningsklær eller annet tøy som det er behagelig å bevege seg i. Vi beveger oss en del på gulvet i undervisningen, og anbefaler derfor at klærne dekker armer og ben. Sko er ikke nødvendig, med mindre noe annet er spesifikt oppgitt. Vi danser for det meste barbent, og anbefaler sokker med antiskli for de yngste barna. Vi anbefaler at elevene har med seg egen drikkeflaske med vann. 

 

 

Gjenglemt

Gjenglemt tøy og ting samles daglig, og legges i glemmekassene i garderobene. Verdisaker legges på kontoret. Vi anbefaler å stadig ta en titt i kassene. Ved slutten av semesteret doneres tøy bort, eller legges i kostymelageret. Vi anbefaler å merke tøy og sko med navn. 

 

 

Fotografering

Fotografering kan forekomme i regi av skolen i timer eller på forestillinger. Dette brukes bla. på våre nettsider, sosiale medier, til å henge på veggen og i markedsføring. Dersom du ikke ønsker at ditt barn eller deg selv tas bilder av, må du fjerne avhuking for foto og video ved påmelding eller sende oss en e-post merket “Ingen forografering”.

 

 

Trivselsregler

Barnas møte med skolen er viktig, og at de kommer inn, sier navnet sitt og ”hei” samt takk for i dag når de går ut, er en tradisjon og kos vi er glad for at dere oppmuntrer til. Det er også viktig at de lærer seg at en danseskole er et sted man opptrer med verdighet og respekt for hverandre. At man går stille i trappene, bruker innestemme, ikke bringer mat inn i salen. 

 

Skohyllene i inngangspartiet er til bruk for alle utesko. Vi setter pris på at dere er flinke til å bruke disse. Dette skaper et rent og godt miljø i lokalene. Det skjer innimellom at noen får med seg feil sko hjem, så det er fint om dere sjekker en ekstra gang at dere får med dere riktig.

 

Alle barn og voksne på Rom for Dans UNG har et ansvar for å ta vare på hverandre slik at alle trives og føler seg trygge her hos oss. Meld fra dersom noe ugreit skjer, og inkluder alle i lek og dans. Private invitasjoner som ikke inkluderer alle i gruppen bes holdes utenfor skolen. Vi har nulltoleranse for mobbing. 

 

 Vi forventer av alle at de følger undervisningen og lytter til pedagogens instruksjoner. Dersom det er bakenforliggende årsaker til at dette er utfordrende for barnet, ber vi om at dette formidles til pedagogen. Alle elevene skal møte opp i god tid før undervisning, gi beskjed ved fravær, og ved evt. skader eller sykdom som gjør deltagelse redusert skal skolen få beskjed slik at vi kan ivareta deg / eleven med beste forutsetning. 

 

Rom for Dans UNG skal gi alle våre elever kvalitetsfylt undervisning der elevene blir helhetlig ivaretatt. Vi skal gjøre vårt ytterste for å skape trivsel, gode danseopplevelser og levere profesjonalitet i alle ledd. 

 

Vi ønsker å gi dere en god opplevelse av å være hos oss, og om det skulle være noe som står i veien for det ønsker vi virkelig å høre det, slik at vi kan forbedre oss og ta tak i evt. saker som måtte oppstå. 

 

***

 

Vi gleder oss til å danse med deg!