Vårsemesteret 2021

Kursene ved Rom for Dans UNG er delt inn etter alder.

Trykk på lenke for ønsket aldersgruppe for å komme til påmeldingsskjema.

 

 

Påmelding dansekurs 4-5 år (FULLT KURS)
Påmelding dansekurs 6-7 år
Påmelding dansekurs 8-12 år
Påmelding dansekurs 13-19 år
 

 

 


 

Bestill en gratis prøvetime her!

 


 

 

 

Påmelding

Påmelding er bindende. Dersom du er usikker på valg av kurs; kontakt oss for anbefaling av kurs før du sender inn påmeldingen.

 

 

Prøvetime

Elever tilbys én gratis prøvetime så fremt det er ledig plass på kurset.  Trykk her for å sende oss en forespørsel om prøvetime. Prøvetimen gjennomføres vanligvis ved kursstart, men det er også mulig å oppgi en annen dato i skjema dersom det er nødvendig.

 

Venteliste

Dersom kurset er fullt og du ønsker en plass på ventelisten, kan du sende en e-post til ung@romfordans.no som inneholder valg av kurs, fullt navn på elev, fullt navn på foresatte og telefonnummer. Vi vil gi beskjed dersom det blir ledig plass på kurset.

 

Betaling

Faktura fra Rom for Dans UNG sendes via e-post til den e-postadressen som er oppgitt ved påmelding.  Dersom dere står på venteliste på et kurs vil faktura komme først når kursdeltagelse er endelig avklart. Ta kontakt med oss på e-post ved behov for betalingsutsettelse/delbetaling, eller dersom din familie ikke har økonomi til å dekke kursavgiften.

 

Familierabatt

Husk at du kan få 10% familierabatt for alle familiemedlemmer som danser hos oss! Rabatten skal registreres ved påmelding. Du finner “Familierabatt” i nedtrekksmenyen under «rabatter» i påmeldingsskjemaet.

 

 

 

 


 

Les mer om våre faste kurs her!

 


 

 

 

Spørsmål kan sendes til ung@romfordans.no