Vi er en ny og unik danseskole i Oslo!

 

 

Ved Rom for Dans UNG lærer barn og unge å jobbe kreativt med dans og bevegelse

 

 

 

 

Våre kurs

Ved Rom for Dans UNG får barn og unge jobbe med å utvikle egne bevegelser, egen dans og forstå sitt eget kroppslige uttrykk. De blir presentert for ulike koreografiske verktøy og får øvelse i å ta egne valg med kroppen og i rommet. De unge får delta i å utvikle forestillinger der de selv er utøvere og gjennom det erfaring med å stå på scenen. Målet er at deltakerne blir i stand til å ta selvstendige valg, kan iscenesette egne arbeider og kan delta i danseforestillinger på Rom for Dans. Kursene er delt inn etter alder fra 4-19 år. Les mer om de ulike kursene her.

 

 

Våre pedagoger

Ida Frømyr Borgen og Ingeborg Bjerke Styve er ansvarlige for undervisningen ved Rom for Dans UNG, og underviser alle klassene sammen for å kunne gi elevene ekstra god oppfølging og veiledning. De har begge en kunstpedagogisk utdannelse, og bred erfaring med undervisning og kreativt arbeid med barn og unge. Ida og Ingeborg er selv aktive som dansere og koreografer. Les mer om pedagogene her.

 

 

Våre verdier

Vi har som mål å ta barn og unges kreative og skapende uttrykk på alvor, og tilrettelegge for at barn og unge skal få mulighet til å uttrykke seg gjennom dansekunst. Vår grunnleggende filosofi er at alle mennesker har et eget ekspressivt uttrykk. Fokuset er på det unike i den enkelte, på å ivareta hvert enkelt menneskes egenart, verdi, bevegelser og historie. Les mer om våre trivselsregler her. 

 

 

Våre lokaler

Rom for Dans holder til i store, lyse lokaler i Marstrandsgata 8 på Rodeløkka i Oslo. Faste kurs vil foregå i store studio. Vi har også et svart og et hvitt produksjonsrom til å lage og vise forestillinger i. For de som venter, kan vi tilby et trivelig oppholdsrom. Det er god ankomst med kollektivtransport, samt muligheter for gateparkering i området. Her finner du praktisk informasjon om skolen

 

 

Våre støttespillere

Rom for Dans mottar støtte fra Sparebankstiftelsen DNB og driftstøtte fra Oslo kommune og Norsk kulturråd. Marie Haakstad har utviklet egen logo for Rom for Dans UNG. Foto på forsiden er tatt av Elin Osjord (Om UNG), Svein Ove Kirkhorn (Kurs), Tom Sinding-Larsen (Påmelding), Siri Mari Vitalis Larsen (Aktuelt)

 

 

 

Kontakt

Rom for Dans UNG

Marstrandsgata 8, 0566 Oslo

E-post: ung@romfordans.no

Tlf: +47 920 13 379

www.romfordans.no/ung

Facebook           Instagram