Rom for Dans i AKS

Rom for Dans har denne høsten et helt nytt samarbeid med aktivitetsskoler i Oslo!

Rom for Dans har sammen med dansekunstnerne Elise Strandjord og Juliane Solli laget et helt nytt tilbud for aktivitetsskolen i Oslo: Rom for Dans AKS

Lakkegata, Tøyen, Sagene, Nordseter og Skøyen Skole er så heldige å ha fått dette tilbudet i høst, helt gratis. Barna melder seg på og deltar intensivt over noen dager i ferien, eller en gang i uka i en lengre periode på opptil 10 uker.

Barna får skape, oppleve, reflektere og uttrykke seg og være med på å lage forestilling. Foreldre og venner får til slutt se det barna har laget sammen med Elise og Julianne. Gjennom å delta og skape selv lærer barna om dans og koreografi, de lærer å forstå egne uttrykk, å ta egne valg med kroppen og rommet og å samarbeide.

Rom for Dans AKS er en del av vårt arbeid med å nå flere barn, og å skape flere rom hvor barn og unge kan stå trygt i kunsteriske prosesser. Dette er ett av flere pilotprosjektet der vi ønsker å nå barna der de allerede befinner seg; i skolen, aktivitetsskolen og på ungdomsklubber rundt i byen.

 

Elise og Juliane:

Juliane Svarthvitt

I ett års tid har vi vært i prosess med et nytt dansekunsttilbud for barn, og denne høsten inntar endelig pilotprosjektet Rom for Dans AKS ulike skoler i Oslo. Vi har med oss spennende scenografisk elementer  som vi bruker for å lage rom, bevegelse og koreografi. Vi gleder oss skikkelig å dele dette prosjektet med barna
på Aktivitetsskolen i Oslo og
å vise frem hva det blir til slutt!

 

 

Ønsker du Rom for Dans AKS til din skole? Ta kontakt med oss på prod@romfordans.no

En ekstra takk til Sparebankstiftelsen DnB som er med og muliggjør utviklingen av et bredere dansekunsttilbud for barn og unge.