Mellomtiden i Oslo DKS

Den Kulturelle Skolesekken Oslo har bestilt Mellomtiden for høst 2021!

Mellomtiden er en forestilling som drar veksler og inspirasjon fra Fantasy-sjangerens estetikk, historier og karakterer, og tar opp store spørsmål om livet og døden. Vi leker med begrepet tid, og de store spørsmålene i livet; hvor lenge er en evighet – og hva skjer i mellomtiden?

Forestillingen Mellomtiden var Rom for Dans sin storproduksjon i 2020 men på grunn av Korona-pandemien fikk vi dessverre ikke tatt inn publikum som planlagt i fjor høst.

Nå går det forhåpentlig mot bedre tider både med vaksine og en gradvis gjenåpning til sommeren. Forestillingene vil bli spilt på Rom for Dans for barneskoler i Oslo, og hvem vet, kanskje det blir et par åpne forestillinger for et større publikum.


”Eg har sekundar som eg skulle ønske kunne vare i timar
Men eg har også timar som eg skulle ønske var over på nokre få sekund
Man går aldri tom for tid
Du berre brukte han ikkje godt nok
Alt eg skulle ha fått gjort
Men du gjorde det heller ikkje og ingenting kan forandre det no
Og det hjelpte i alle fall ikkje å klage til meg over alt du skulle hatt tid til”