Jubileumsåret 2020

Rom for Dans er 15 år! 

Gjennom 15 år har vi produsert mer enn 30 små og store forestillinger, og i år har vi hatt forestillinger og turnéer med totalt 30 utøvere!
Vi feirer i god Covid-19-ånd med hjertelige tilbakeblikk av våre tidligere arbeid,
som deles digitalt.

Takk til alle faglige og kunstneriske samarbeidspartnere, Proda, HFDK og alle kunstnere og publikummere som kommer til oss for å arbeide, oppleve og dele.

Mye har blitt annerledes enn planlagt dette året, men til tross for pandemi har vi hatt høy aktivitet:

Vi startet denne høsten en unik ny danseskole for barn og unge, et populært og veldig etterlengtet tilbud. Vi tjuvstartet med sommerkurs allerede i juni og nå er Rom for Dans UNG godt i gang!

Takk til Sparebankstiftelsen DnB for støtte til dette viktige prosjektet.

Vi har spilt forestillingen Habitat her på Rom for Dans for DKS Oslo, vært på turné med KROM kropp i rom i Møre og Romsdal og i Østfold (Viken). Og vi har ikke vært på en planlagt turné i Rogaland med forestillingen #ME&U, som i stedet er utsatt til våren 2021.
Det ser vi frem til!


Vi avslutter jubileumsåret med en ny forestillingsproduksjon «Mellomtiden», der vi tar i bruk Fantasy-sjangeren for å behandle de store spørsmålene om livet og døden. Forestillingen vil foreløpig vises for et lite antall publikum og får premiere i november.

 

 

 

Vi gleder oss til fortsettelsen og ta en titt på forestillingene under! Vi håper å se deg på Rom for Dans i årene som kommer!

 

 

 

Følg oss videre på Instagram:

 

Tilbakeblikk på forestillinger:

Öppna Landskap

Jeg Fant Jeg Fant

En Titt Inn I Himmelen

Stor Liten

Underlandet

 

Markeringen tidligere i år:

Rom for dans 15 ÅR!

En enorm takk til Sparebankstiftelsen, Oslo kommune og Kulturrådet