God jul fra Rom for Dans UNG!

Rom for Dans UNG ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år! 

Vi er utrolig takknemlig for at vi rakk å gjennomføre alle forestillinger som planlagt nå i desember og koser oss med bilder fra forestillingene, som kan sees under. 

Denne høsten har vi jobbet med tre-rammer som objekt og utgangspunkt for rom og bevegelse. Elevene har jobbet veldig godt, jevnt og trutt i høst! De har skapt egne bevegelser og rom i relasjon til rammene og vært både modige og kreative i møte med objektet.

Vi er også stolte av at forestillingene våre var en del av KROM-spring i år! En mønstring av flere forestillinger og verksteder for, av og med barn og unge som Rom for Dans arrangerte for første gang! Klikk her for å lese mer om mønstringen.

Det har vært et spennende semester hvor vi i tillegg gjennomførte et flott samarbeid med CODA Internasjonal Dance Festival i oktober! Klikk her for å se bilder fra den flotte forestillingen på selveste Operaen, som elevene utviklet sammen med koreograf Rafaële Giovanola fra Cocoon Dance Company!

Takk til Sparebankstiftelsen for støtten som har skapt nok et flott semester! Vi gleder oss til veien videre og minner om at påmeldingen for neste semester er åpen!

God jul og godt nytt år fra Ida og Ingeborg!

4-5 år Mandag - Foto: Emilie Østby

Image 1 of 17

4-5 år onsdag - Foto: Emilie Østby

Image 1 of 14

6-7 år - Foto: Emilie Østby

Image 1 of 21

8-12 år - Foto: Ingeborg Bjerke Styve

Image 1 of 24

13-19 år - Foto: Ingeborg Bjerke Styve

Image 1 of 35