Forestillinger våren 2021

Våren 2021 har vært et annerledes og uforutsigbart semester. Vi føler likevel at vi har fått til masse fint sammen med elevene våre!

Undervisningen gikk nesten som vanlig fram til påske, selv om semesteret startet litt senere en planlagt. Endringer i smittevernsreglene førte deretter til at vi måtte gå over til digitalundervisning, og Ida og Ingeborg produserte en rekke videoer med oppgaver som elevene kunne gjøre hjemme. I tillegg fulgte vi opp de eldste elevene over Zoom. 

I slutten av april fikk vi endelig muligheten til å flytte undervisningen ut i parken, og de siste fem ukene av semesteret har vi møttes i Torshovdalen. Vi har danset sammen i alt slags vær, med nysgjerrige tilskuere på både to og fire ben. Det er imponerende å se hvor modige og tøffe elevene våre har vært, der de har jobbet kreativt med dans i disse omstendighetene!

Vi har arbeidet stedsspesifikt med forestillingene i Torshovdalen. Det betyr at vi har tatt i bruk det som stedet har å by på av landskap, gjenstander og kontekst når vi har laget dansen. Arbeidet resulterte i fem forestillinger som ble vist i Torshovdalen for foreldre og venner helgen 29. og 30. mai. Under kan du se bilder fra forestillingene. 

Vi vil takke alle elevene våre for en fantastisk innsats dette semesteret, og ønske dere en riktig god sommer!

4 - 5 år gruppe 1, Foto: Thea Åretun Svensson

Image 8 of 9

4-5 år gruppe 2, Foto: Lars Torp Pettersen

Image 1 of 9

6 - 7 år, Foto: Lars Torp Pettersen

Image 1 of 7

8-12 år, Foto: Ingeborg Bjerke Styve

Image 1 of 24

13-19 år, Foto: Ingeborg Bjerke Styve

Image 1 of 18