Firkantskogen

  I august gleder vi oss til å vise forestillingen Firkantskogen på Rom for Dans!

2013-12-02 09.46.01-2 

Firkantskogen er en danseforestilling for barn fra 0-3 år, i følge med voksne. Stykket er utviklet av dansekunstkollektivet Ompaniet, i møte med målgruppen i ulike barnehager i Oslo.

Firkantskogen har form som en vandreforestilling der publikum tas med på en spennende sti av former, farger, lyd, lys og bevegelse. Danserne utforsker hvordan kroppen beveger og forandrer seg i møte med objekter og andre sceniske virkemidler. Hva kan kroppen gjøre og bli, være og si?

Møtet mellom barn og voksen, publikum og utøvere, er i fokus. Dansernes lekne forhold til kropp og rom inviterer til deltagelse, undring og begeistring hos den unge målgruppen. Dansekunstnerne ønsker i denne forestillingen å stimulere alle sanser og har fokus på den kroppslige og taktile opplevelsen hos publikum.

Ompaniet

Ompaniet består av dansekunstnerne Ida Frømyr Borgen, Maaike Croles Fitjar og Hanne Frostad Håkonsen. De ønsker gjennom sitt arbeid å være med på å utfordre måten vi skaper dansekunst for barn i dag.

Scenekunsten kan åpne opp for en utvidet forståelse av kropp og bevegelse, og Ompaniet vil bruke scenerommet som arena for nære møter mellom utøvere og publikum – i den grad en skiller mellom disse. Gjennom arbeidet med Firkantskogen vil Ompaniet utforske dansens iboende lekenhet og kommunikative potensiale, på tvers av alder, kjønn, språk og bakgrunn.

Praktisk informasjon

Danseforestilling for barn fra 0-3 år med følge av voksen.

Onsdag 26. – fredag 28. august, kl. 9.30 og 11.00.
Lørdag 29. og søndag 30. august kl. 11.00 og 13.00

Forestillingen spilles på Rom for Dans, Marstrandgata 8, 0566 Oslo.

Billettreservasjon gjøres på firkantskogen@gmail.com Begrensede plasser!

Billettpris 75,- for barn, 100,- for voksen. Barnehager og grupper på over ti personer får rabatterte billetter etter avtale.

Kun kontantbetaling i døra.

 Forestillingen er co-produsert av Rom for Dans og støttet av Norsk Kulturråd.

Facebookarrangement her