Elevforestillinger våren 2022

Søndag 8. mai 2022 var det endelig duket for elevforestillinger ved Rom for Dans UNG – denne gangen helt uten koronarestriksjoner! 

Forestillingene ble vist i black boxen på Rom for Dans, for fullsatt sal med familie, venner og andre interesserte tilstede. Einar Reynisson Grimsby var ansvarlig for scenelyset. Nederst i saken kan du se bilder fra forestillingene.

Først ut var elever fra AKS ved Sagene skole og AKS ved Skøyen skole. Disse elevene har fått besøk ute i skolen av dansekunstner Elise Strandjord i løpet av semesteret. Sammen har de brukt våren til å leke med og utforske tematikkene samhold og påvirkning. Lørdag 7. mai møttes elevene fra begge skolene for første gang på Rom for Dans. Her jobbet de med å sy sammen det de hadde jobbet med hver for seg til én hel forestilling sammen med Elise. 

Fra kveldsskolen var det gruppene 8-12 år og 13-15 år som sto på scenen. Disse elevene øver fast én kveld i uken på Rom for Dans, og undervisningen ledes av pedagoger og dansekunstnere Ida Frømyr Borgen og Ingeborg Bjerke Styve. Dette semesteret har de hatt et spesielt fokus i undervisningen på det tekniske arbeidet med fraskyv i kroppen i møte med ulike underlag.

Undervisningen ved Rom for Dans UNG er unik i norsk sammenheng, fordi det er elevene selv som skaper bevegelsene i forestillingene. I tillegg får elevene ta del i utformingen av forestillingens helhet og på den måten lære å ta koreografiske valg.

Vi vil takke alle elevene våre for en fantastisk innsats dette semesteret, og for nydelige forestillinger, og ønske dere en riktig god sommer!

 

Elevforestilling 8-12 år våren 2022

Image 1 of 9

Foto: Ingeborg Bjerke Styve

Elevforestilling 13-15 år våren 2022

Image 2 of 9

Foto: Ingeborg Bjerke Styve