Camilla Myhre

Caroline Wahlstrøm Nesse og Camilla Myhre har lang fartstid sammen. De har i 20 år fulgt hverandre gjennom utdanning og videre som dansere, koreografer og koreografassistenter i ulike type kunstprosjekter og i samarbeid med de fremste innen dansekunst i Norge, med forestillinger og turneer i inn og utland. I tillegg har de mange års erfaring som undervisere og veiledere ved bla. Kunsthøyskolen i Oslo, (ballett og teater) Den Norske balletthøyskolen, Figurteaterakademiet i Fredrikstad, Skolen for Samtidsdans, Dans i Skolen, Norsk Kulturskoleråd m.fl.

Caroline Wahlstrøm Nesse og Camilla Myhre har gjennom eget kunstnerisk arbeide reflektert over forskjellige måter å tilnærme seg og tydeliggjøre den kunstneriske prosessen, utfordre dansekunstnerens rolle og utforske hva et dansekunstnerisk uttrykk kan være. De har  gjennom over 20 år som utøvende dansekunstnere jobbet med å bevisstgjøre hvordan vi kommuniserer rundt dans og en kunstnerisk prosess og opparbeidet metoder for veiledning og samtaler. Caroline Wahlstrøm Nesse og Camilla Myhre er opptatt av møter;  møter mellom utøver – koreograf, møter mellom dansekunstner – dansekunstner, møter mellom kunstner – barn, møter med publikum, møter mellom veileder – kunststudent osv.

Deres arbeid sammen er basert på en prosessorientert og utforskende holdning til dansekunsten. Målet er å hele tiden å ha en åpen holdning til hva dans kan være.