Bevegelse og avspenning voksne, tirsdag

Rom for dans starter et nytt kurs i høst med fokus på bevegelse og avspenning. Målet er å få større bevegelighet i muskler cheap clomid og ledd, øke sirkulasjonen i kroppen og få bedre konsentrasjon. Man trenger ikke ha noen forkunnskaper i dans for å delta.

Gjennom ulike avspenningsteknikker som prednisone 50mg visualisering, pusteøvelser, berøring og massasje blir vi mer bevisst på muskelspenninger og hva vi kan gjøre for få bedre bevegelighet i kroppen. Med mer plass til pust i kroppen blir det lettere å bevege seg, og vi vil utforske hvordan vi kan jobbe både kreativt og funksjonelt med bevegelse. Vi vil jobbe både isolert med enkelte kroppsdeler, og helhetlig der vi fokuserer på sammenheng gjennom hele kroppen. Vi kommer til å jobbe sammen som gruppe, og du vil også få med deg verktøy og metoder du kan bruke på egenhånd.

Avspenning har en positiv effekt på stress, hodepine og andre muskelsmerter, og gjennom å få liv i muskler som har vært spent lenge kan man også oppnå økt livskvalitet!

Underviser: Karen Høybakk Mikalsen