Avtrykk

Tre mindre stykker satt sammen til én forestilling.

Vi avslutter semesteret med forestilling for de tre dansekunstprosjektene vi har jobbet med siden høsten 2011. Den minste gruppen (4-5år) skal for første gang vise frem det de har jobbet med for et større publikum og holder sin visning i studio 2, mens de større barna og ungdommene viser frem arbeidene sine i produksjonsrommet.

http://www.rocketcontest.org/faqs.cfm

To av gruppene har dette semesteret hatt fokus på det å fortelle en historie, og har jobbet mye med musikk som inspirasjon for å skape bevegelse. Barna har i samarbeid med en musiker fått mulighet til både å påvirke den musikken som skapes og selv latt seg inspirere til å skape bevegelse utifra den musikken de opplever. Både musiker og barn har fått merke hvordan man setter avtrykk hos hverandre iforhold til det som uttrykkes både fysisk og musikalsk.

Den siste gruppen består av barn, ungdom og voksne i en alder fra 9 – 33år. Denne gruppen har det siste året vært ledet av studenter fra Skolen for Samtidsdans (under veiledning fra lærere ved skolen). Gruppen har gjennom hele året jobbet mye med samspill. De har diskutert ulike ideer, og sett på hvordan bevegelsesuttrykket påvirkes og formes i dialog med hverandre.

Skogen (barn 4-5 år)
I skogen bor det mange ulike skapninger – en tøysekråke, en baklengskatt, en løveunge, en tornerosekatt, en ugle og en drage… Hvor er de på vei? Finner de frem? Er det noen andre skumle dyr som skjuler seg i skogen, og ligger det en skatt der regnbuen ender?

En drømmereise (6-9år)
Hva må du ta med deg når du skal reise langt avsted? Hvordan få med seg alt i en koffert, det kan være lett å glemme noe… Hva skjer egentlig med huset ditt mens du er borte? Har det vært noen på besøk, eller var alt bare en drøm?

Hva er fremtiden?
Hvordan ser fremtiden ut? Er noe likt? Er alt annerledes? Hvilke skapninger og landskap finnes det da? Hvordan vil de avtrykkene vi lager idag sette merker i fremtiden?