Yoga – Kundalini Yoga

Kom på en prøvetime eller meld deg på kurset som starter 22. August! (Kurset er alltid åpent for nye deltakere dersom du går glipp av startsdatoen!)

Kundalini Yoga er en ganske ny og original form for Yoga i Norge. Denne unike og komplette yogapraksisen blir ofte referert til som “ Yogaen for Bevissthet,” og har et mer indre og fokus enn andre former for yoga.

Typisk er de dynamiske øvelsene, fokus på ulike pusteteknikker og bruk av mantra, som er lydvibrasjoner med en spesiell effekt. Denne yogaformen passer for deg som ønsker et effektiv redskap for stressmestring. Øvelsene hjelper deg å ta i bruk dine indre ressurser, og utnytte ditt potensiale som menneske. Kundalini Yoga er en god, morsom og inspirerende treningsform som fokuserer på å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp!

Kundalini Yoga er for absolutt alle, både menn og kvinner, og det trengs ingen forkunnskaper i yoga. Du trenger heller ikke å være spesielt myk for å kunne delta.

Kurset passer for deg som ønsker å skape et stille rom i uken, med plass for å integrere hverdagens krav og være i en inspirerende setting med andre mennesker.

 

For mer info se : www.kundalini-yoga.no

 

Kontakt : Salila Vestøl
922 14 004
salila.vestol@gmail.com