AFRISAH: Danseworkshop med rytmer fra Vest Afrika

Kossa Diomande og Raymond Sereba har invitert Thomas Guei og Louis Pierre Yonsian, begge bosatt i Paris, til en felles workshop. Alle er profesjonelle musikere og dansere fra Elfenbenskysten, og jobber til
daglig med musikk- og danseformidling, produksjon og forestillinger. Sammen vil de ta oss med i et åpent samarbeid hvor tradisjonelle og moderne bevegelser møter djembespill og perkusjon. De fire utøvernes felles utgangspunkt muliggjør et dybdedykk i de særegne dansebevegelsene og rytmene fra Elfenbenskysten. Kommunikasjonen mellom danserne og perkusjonistene står helt sentralt i denne workshopen.

VI KAN LOVE DERE EN UNIK KVALITETSOPPLEVELSE MED MYE ENERGI OG GLEDE:
Kossa Diomande er en veteran i perkusjon- og djembespill innen verdensmusikk. Raymond Sereba er danser og særlig kjent for sine gode pedagogiske evner. Gjennom et livslangt vennskap har de sammen utviklet en egen evne til å formidle samstemthet mellom dans, sang og rytmer – AFRISAH!

Thomas Guei er en aktiv djembespiller og perkusjonist som nettopp har gitt ut ny soloplate. Danseren Louis Pierre Yonsian har et meget stort og spesielt repertoar å spille på, og sammen med Thomas Guei har han produsert en rekke forestillinger og workshops som formidler dans, sang og rytmer fra Vest-Afrika:

Thomas Guei
http://www.youtube.com/watch?v=pvIzv4EHnc0
Loui Pierre Yonsian
http://www.youtube.com/watch?v=YFeMe3NSDmA

VELKOMMEN

Tid: 4 juni (14.00–18.00), 5. juni (12.00–16.00)
Pris: Én dag (enten lørdag eller søndag) kr 700/ begge dager kr 1 100. (Betales direkte ved oppmøte)
Påmelding til Siri Gjøs Hansen, helst innen 23. mai: E-mail: sghansen@online.no/telefon: 97108643
INFO: Raymond Sereba, telefon: 91163643

LØRDAG KVELD BLIR DET ARRANGERT FEST MED GJESTENE.